Etikettarkiv: Spring Wine – Spendrups

Hos Studio Frantzén idag…

Vinimportören Spring Wine korkade tidigare idag upp sina höstnyheter för en provning på Studio Frantzén i Gamla Stan. Ett fyrtal av dessa mattolkades sedan läckert av Filip Fastén, regerande Årets Kock…

Saltkokta bondbönor och spritärtor med rökt yoghurt, picklad mynta & granolja (vin: Prüm Blue Riesling Kabinett 2012, 107 kr) /
Sashimi på sotad uer, grillad grapefruktjuice & rökt avokado
(Bicicleta Pinot Grigio 2013, 71 kr) /
Nystekta kantareller med timjan, bränd grädde & kräm på jordärtskocka samt krispigt kycklingskinn
(Nipozzano Riserva Chianti Rufina 2010, 135 kr) /
Grillad broccoli med pesto på rostade pistagenötter & dragon samt sotat nötkött
(Boschendal G&T (grenache & tempranillo) 2012, 89 kr)