Lakritsmeny av Douglas ”Lakritskocken” Spiik & Gunnar Frykfors för Lakritsfestivalen 2015

Smaka på lakritsfestivalens meny

Att lakrits inte bara är godis utan även en ingrediens till att använda i matlagning ska årets lakritsfestivalkockar, Gunnar Frykfors och Douglas Spiik (Rent a Chef), ge prov på dels genom att hålla matlagningskurs och dels med den trerättersmeny med lakritsfokus de skapat (à 235 kr). En lakritsmeny jag hade tillfälle av att få provsmaka vid en middag i deras matstudio Foodlab

Hummersoppa (med lakrits och krispig fänkål) / Citrongravad torsk (med komprimerad gurka och morot, skum på desamma, lakrits- och citrondressing, riven lakrits- och långpeppargelé och olika skott) / Chokladbakelse och lakritsmaräng, vit choklad- och kaffekrisp


 

Själva Lakritsfestivalen 2015 här

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *