ICA Maxi köksutensilier och inredningsdetaljer A/W 2013

Bland grönsaker, rött silikon & blå pannor

ICA tillhandahåller inte bara maten för dagen utan även alltmer av associerad kringutrustning, som köksutensilier och inredningsdetaljer. I veckan visade ICA Maxi sina kommande höstnyheter för pressen, på temat att med de mörkare kvällarnas återkomst i familjens hägn rå om varandra och våra hem. Vi fortsätter att baka, vi syltar och saftar – rawfood är det nya gröna! Ett rejält frukostbord står man sig länge på, inte minst om man är bakis. Tillsammans ägnar vi oss också åt diverse pysslande. Allt detta omgivna av ett blandat bohag, där nordafrikansk trasmattskolorit möter den bleka, flätade näverkorgen, stickat blandas med glitter och där det svartvita samsas med pasteller.

Tvenne ICA Maxi-nyheter att notera: silikonformarna för bullbaket blir alltmer detaljerade medan stekpannorna lämnar T-Ford-stadiet och får färg. På insidan! Teflon låter sig nämligen numera infärgas. Bara att hoppas att stekytan inte torrfäller.

Popcorn i panna!

Att dela med oss av vårt eget hemma-hos till vänner och bekanta på sociala medier är en också en trend som ICA Maxi observerar. Och följde sitt eget exempel på pressvisningen med en tävling, där ”den mest kreativa” utställningsbilden – Instagrammerad – vinner en mixer. Jo, den blev min! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *