Vinos de España

Anselmo Perez karvar pata negra på Spanska Vindagen

Från Rueda, distriktet bakom den spanska ”vitvinsrevolutionen”, till iberiska halvöns bubblande stjärnor, Cava… Samt en mängd Gran Reservor av diverse slag från Spaniens mer än 30 vindistrikt. Förutom flytande gott bjöds det smakprov ur den spanska gastronomin, från pata negra till flan…

Designade vinetiketter
Pincho på ansjovis, manzanillaoliv och semitorkad körsbärstomat.
Pata negra-fat av Anselmo Perez, Campeón nacional de corte de de jamón
2001 Viña Ardanza Reserva Especial (80% Tempranillo, 20% Garnacha). Mer Rioja blir det bara inte! (gillar!!!) (199-)

Tilldragelsen var Spanska Vindagen i Grand Hôtels guldinfattade spegelsal. Där även Anselmo Perez, spansk mästare i skinkskärning (Campeón nacional de corte de de jamón), kunde ses karva i  den svartfotade ibericogrisen. 1st cut is the deepest…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *